Over ons

Over mij

Een decennium aan digitale marketingexpertise

Ik werkte twaalf jaar in sales en key account management voor een internationaal digitaal marketingbureau.
Het ontwikkelen van cross-channel online marketingstrategieën en het aansturen van interdisciplinaire campagneteams is dan ook een afwisselende dagelijkse routine voor mij. Ik adviseer middelgrote bedrijven, maar ook webshops en DAX-bedrijven.

Daarnaast verzorg ik regelmatig workshops en seminars op universiteiten en voor klanten over onderwerpen als “strategieën voor succesvolle online marketing” en “KPI’s in digitale marketing”.


Mijn passie voor het ontwikkelen van de juiste marketingstrategie

Als analytisch luisteraar zoek ik uit wat een bedrijf echt wil bereiken en geef ik een eerlijke inschatting van wat het kan bereiken met de beschikbare middelen in de markt. Dit is de basis voor de individuele marketingstrategie.
Ik heb veel plezier in het minutieus analyseren van complexe vraagstukken, eenvoudig presenteren en bevragen. Het resultaat is eerlijke, objectieve feedback over welke campagnes, investeringen, key performance indicators en bureaus aansluiten bij de bedrijfsdoelstellingen.

Ik woon privé met mijn zoon en man in Augsburg. In mijn vrije tijd, als hobbypiloot, ben ik gepassioneerd om Nederland van bovenaf te verkennen.